En guide til den moderne datingverden

Sexologens guide – Hvad kvinder virkelig ønsker
Vi starter vores odyssé i datingjunglen med et kig ind i kvindens univers. Hvad ønsker de egentligt? Sexologen oplyser os om, at det kvinder primært søger, er en mand der lytter, overrasker, er ærlig og åben. Så det er en god idé at starte med at arbejde på disse kvaliteter.

Sociale medier og dating
Intet nyt er, at mange relationer starter og udvikles på sociale medier. Facebook, Instagram og Snapchat er arenaer, hvor du bevidst eller ubevidst viser, hvem du er. Kombineret med datingapps kan du bruge disse platforme til at tilføje flere nuancer af dig selv. Husk dog altid at repræsentere en ærlig version af dig selv.

Vær ikke bange for at være single
Et af de hyppigst forekommende råd inden for dating, er at finde sig selv først. At være bange for at være single, kan ofte virke skræmmende for potentielle partnere. Gør dig selv en tjeneste og vær ikke bange for at være single. Det signalerer, at du ved hvem du er og ved hvad du vil.

Første date
Vi alle har været der. Den første date, hvor nervøsiteten ofte kan tage overhånd. Et succesfuldt trick er at gøre noget, der får din hjerne til at arbejde på andet end nervøsitet, for eksempel gåture, minigolf eller gå i biografen.

Det handler om kommunikation
Dygtighed i kommunikation er måske det mest afgørende aspekt af succesfuld dating. Gode kommunikative færdigheder hjælper til at forstå og blive forstået, hvilket er grundstenen i enhver form for relation. Prøv at have en åben holdning til dine samtaleemner, og glem ikke at det er lige så vigtigt at lytte, som det er at tale.

Oversættelse: Kender du til “ghosting”, “benching” og “monkeying”?
Vær sikker på at kende de seneste udtryk inden for datingverdenen. Det kan være koder og signaler som “ghosting”, hvor en person forsvinder fra et forhold uden varsel. “Benching” betyder at holde en potentiel partner på standby, og “monkeying” betyder at gå fra forhold til forhold uden pauser imellem.

Husk, den moderne datingverden er både kompliceret og forvirrende. Gå derfor med et åbent sind, være parat til at lære og husk altid noget: Kærlighed er en rejse, ikke en destination.


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *